Zonnepanelen

Zonnepanelen.

Gratis Zonnestroom heeft gekozen voor zonnepaneel leveranciers met een passie. Een techniek kopiëren is veel makkelijker dan er zelf een ontwikkelen, testen en produceren. Wij kiezen voor het laatste.

Dit zijn pv-zonnepanelen

Pv-zonnepanelen is een afkorting van photovoltaic-zonnepanelen. Photovoltaic is een vertaling van fotovoltaïsch, wat letterlijk licht absorberend betekent. Pv-zonnepanelen absorberen namelijk het zonlicht en zetten het om in stroom. Ze zijn vaak te vinden op daken van huizen, waar ze particulier gebruikt worden om stroom voor dat betreffende huis op te wekken. De reden dat ze veelal op het dak van het huis liggen, is omdat dat vaak de plek is waar het meeste directe zonlicht op valt. Ook worden pv-zonnepanelen in zogeheten zonneparken gebruikt om op grote schaal zonnestroom op te wekken. Zonnestroom wordt gezien als een groene manier om te voorzien in de elektriciteitsbehoeften. De aanschaf van zonnepanelen wordt gestimuleerd door de overheid.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

U wilt zonnepanelen. Maar hoeveel is optimaal? Dat hangt af van uw stroomverbruik en de opbrengst van de zonnepanelen. Waar moet u op letten, en hoe berekent u het optimale aantal zonnepanelen.

Op de Consumentenbond informatiepagina Zonnepanelen leggen zij uit hoe u het optimale aantal zonnepanelen berekent en waar u op moet letten. klik hier voor deze informatie.

Wat is de opbouw van een zonnepaneel?

Het zonnepaneel bestaat uit een aantal layers. Een zonnepaneel bestaat uit meerdere zonnecellen die in serie geplaatst worden. Als een zonnecel in serie ligt, zal een zonnecel die in de schaduw ligt zelf energie opnemen en verbruiken. Dit kan oververhitting veroorzaken en de cel vernielen. Het zo gezegde hotspot-effect. Om dit te vermijden hebben zonnepanelen ook bypass-diodes. Deze diodes beveiligen de cellen tot een maximale stroomwaarde.

Om de zonnecellen te beschermen tegen allerhande soorten beschadigingen zoals barre weersomstandigheden en mechanische schade, worden ze ingekapseld met glas, kunststof, giethars of folie.

AEG zonnepanelen zijn gebouwd om schone energie te leveren over de hele levensduur van uw PV-installatie. De rigoureuze tests, die elk zonnepaneel ondergaat, resulteert in producten met een prestatiegarantie van 25 jaar. De zorgvuldige materiaalkeuze biedt AEG-zonnepanelen strakke en chique looks die elke zonne-energie installatie een esthetische waarde geven. Het assortiment zonnepanelen van AEG omvat een breed scala aan producten om flexibel in te spelen op verschillende planningsbehoeften. Op dit moment hebben we in ons assortiment de 310 wp, 325 wp en 360 wp en 325 wp glas/glas.

Het merk LG geeft vertrouwen!

Met de lange garantietermijn in combinatie met zo’n groot merk kunt u ervan op aan dat u geholpen wordt als er problemen ontstaan.

60 Cellen paneel

Het nieuwe paneel van LG, NeON® 2, maakt gebruikvan CELLO technologie. CELLO technologie vervangt 3 balken met 12 dunne draden om de vermogensafgifte en betrouwbaarheid te verhogen. De NeON® 2 is het bewijs van de inspanningen van LG om de waardeverhoging voor de klant ongekend te verbeteren. Het omvat verbeterde garantie, duurzaamheid, prestaties in reële omstandigheden en een esthetisch design geschikt voor daken.

De Full black Cello panelen ogen erg mooi. De bussbars (zilveren lijntjes over de cellen) zijn ultra-dun waardoor het paneel een luxe uitstraling heeft, Gratis Zonnestroom vind de panelen van LG daarom een goede keuze voor de klant die de laatste details qua uitstraling belangrijk vind en veel zekerheid. Op dit moment hebben in osn assortiment 330 wp, 350 wp, 370 wp en het bi-facial paneel met maar liefst 410 wp tot 500 wp.


Met Eurener wekken we energie en vertrouwen op.

Eurener is een van de oudste modulefabrikanten in Europa: het Spaanse bedrijf werd opgericht in 1997, een industriële groep die zich uitsluitend toelegt op zonne-energie, sinds 20 jaar geleden begonnen te geloven dat zonne-energie de hulpbron zou zijn die de wereld zou bewegen. Een pionier in de fotovoltaïsche sector met als belangrijkste doel zonne-energie te integreren in de industriële cultuur van de toekomst. Dit mono full-black half-cut heeft 410 wp en heeft het formaat 101 bij 202 cm.

Reacties zijn gesloten.